Les Sales
Casa Fontcuberta​

A VIA Restaurant disposem de sales de diferents dimensions per a tota mena de celebracions.

Les sales del VIA estan situades a la planta noble de la Casa Fontcoberta, i en són la part mes emblemàtica d’aquesta joia que forma part del patrimoni arquitectònic de la ciutat de Vic. Unes sales amb pintures murals atribuïdes a Francsec Pla “El Vigatà” (1770) i que s’inspiren en “Les Metamorfosis d’Ovidi”.
Casa Fontcuberta, casa senyorial construïda en diferents èpoques, amb restes romàniques, gòtiques i barroques. En aquesta casa hi va néixer i hi va viure els primers anys de la seva vida la reconeguda escriptora M. Àngels Anglada (Vic 1930 – Figueres 1999).

Espais reservats per a reunions d'empresa o celebracions d'amics i familiars

Reserveu les sales que millor s’ajustin a les vostres necessitats. A VIA restaurant, us oferim la possibilitat de reservar sales exclusives per als vostres esdeveniments. Amb un mínim de 8 persones, podreu gaudir d’espais privats i íntims, a més de tenir a la vostra disposició menús especials adaptats als gustos dels comensals més exigents. Sigui quin sigui l’esdeveniment, farem que la vostra experiència sigui única i inoblidable.
Skip to content